Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Māra Sleja šomēnes Rīgas modes nedēļā. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

 

Modele Māra Sleja pēc konflikta ar "Amoralle" defilē pie citiem

Slavenības
2021. gada 28. oktobrī 05:32 2021. gada 28. oktobrī 05:32
  Marta Martinsone | Žurnāls "Kas Jauns"
Pirms pāris gadiem tīši vai netīši, bet ar pamatīgu publisku spērienu zem jostasvietas modele un TV seja Māra Sleja pārtrauca sadarbību ar Latvijas seksīgāko modes zīmolu "Amoralle" un tā īpašnieci Inesi Ozolu. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tas Mārai nav liedzis sevi pierādīt un strādāt daudzos citos projektos un sadarboties ar modes dizaineriem, arī šoruden Rīgas modes nedēļā.

Modele ar "Amoralli" sakašķējās pirms pāris gadiem Rīgas modes nedēļā. Kamēr Sleja publiski komentēt situāciju nevēlējās, citas modeles atklāja, ka galvenais iemesls Māras konfliktam ar zīmolu ir uzņēmuma vadības attieksme un atlīdzības apmēra lietas, kas neapmierinot arī lielāko daļu pārējo modeļu.

Iepriekš - "Amoralle" tērpā. 2019. gada beigās modele Māra Sleja paziņoja, ka pārtrauc ilggadējo sadarbību ar šo zīmolu.. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Savukārt zīmola "Amoralle" īpašniece Inese Ozola, skaidrojot situāciju, uzsvēra, ka vienmēr par paveikto darbu ir norēķinājusies pilnā apmērā un konkrētā situācijā esot uzsākti tiesu darbi.

Māra sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" jau atzina, ka neskumst par sadarbības beigām ar "Amoralli": “Aizvien turpinu darboties kā modele, sadarboties ar citiem zīmoliem. Manā radošajā pasaulē viss notiek, bet ar savu paziņojumu vēlējos pateikt, ka šis posms ir noslēgts, un tie, kas zina iekšējo informāciju, saprot, kas un kā.”

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

 

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
"Esmu domājis par pašnāvību!": Džo Baidens stāsta par ģimenes traģēdiju 1
Allas Pugačovas Piemaskavas pilij plāno jaunu pielietojumu — tur "pārmācīs" režīmam nepatīkamus cilvēkus 1
Pievienot komentāru