Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

VIDEO: vairāku populāru Rīgas restorānu izveidotājs Murads Juško ar atvēzienu bārā iesit sievietei 8

Sabiedrība
2023. gada 28. novembrī 19:54 2023. gada 28. novembrī 19:54
  Jauns.lv
Soctīklā "X" publiskots video, kurā redzams, kā vairāku populāru Rīgas restorānu izveidotājs Murads Juško ar vēzienu iesit pa galvu kādai sievietei, bet pēc tam satverot aiz kakla, izvelk no bāra telpām.

Soctīklu lietotāji asi nosodījuši šādu Juško rīcību. 


"Šādā sabiedrībā mēs dzīvojam - vīrietis piekauj sievieti publiskā vietā, apkārtējie, tai skaitā vīrieši vienkārši noskatās. Pēc tam viņš esot izvilcis sievieti aiz matiem uz ielas un saspārdījis ar kājām. Tad atgriezies atpakaļ un mierīgā garā turpinājis sūkt savu kokteilīti. It kā nekas nebūtu noticis. Vieta "Space Falafel". Vietējais "varonis" Murads Juško.

Nākamajās dienās jau kā cienījams pilsonis brokastoja Klusā centrā restorānos (man gan īpašnieku vietā būtu bail par savu klientu drošību) un pēc pāris dienām lepni teica pateicības runu "Michelin" pasākumā. Zāle aplaudēja. Tā arī dzīvojam," ierakstā pie attēliem no video raksta soctīklu lietotāja Kristīne Krūze.

Jauns.lv sazinājās ar cilvēku, kurš ir informēts par notikušo. "Nezinu, kāpēc viņš tā rīkojās. Bet nākamajā dienā viņi sazvanījās un viņš palūdza sievietei atvainošanos. Cik zinu, tad no viņas puses nebija nekādu pretenziju. Viņa tikai paprasīja, lai kā kompensāciju viņš pārskaita naudu centram "Marta"." Par cik lielu summa bijusi runa, viņa nezinot. 

Cik zināms no medijos izskanējušās informācijas, sieviete bārā aizskārusi Juško ģimeni.

"Viņš uztraucas par to, ko izdarīja un nožēlo izdarīto. Protams, ka nav nekāda attaisnojuma šādai rīcībai. Vīrietis tā nedrīkst darīt, ja arī viņu aizskāra, tad vajadzēja iet vienkārši prom."

Kā liecina Valsts policijas informācija soctīklā "X", par šo gadījumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un iespējamā vainīgā persona ir noskaidrota.

Pēc notikušā incidenta ar paziņojumu klajā nācis arī restorāns "Tails": "Reaģējot uz publiskajā telpā apspriesto incidentu, kas notika šī gada novembrī "Space Falafel" restorānā, "Tails" komanda kategoriski nosoda jebkādas vardarbības izpausmes un stingri iestājas pret vardarbību.

Ņemot vērā, ka minētā persona pirmssākumos ir piedalījusies "Tails" projekta izveidē, bet jau vairāk nekā gadu ir pildījusi tikai konsultanta pienākumus, neesot restorāna īpašnieku un vadības sastāvā, uzskatām par nekorektu minētās fiziskās personas rīcības sasaisti ar mūsu restorāna reputāciju. "Tails" ir pieņēmis lēmumu pārtraukt sadarbību ar minēto personu."

Notikušo nosodījis arī restorāns "Space Falafel".

Citi šobrīd lasa

Dzimis Spānijā, audzēts Latvijā - kāds ir "Latvijas sirdsdziesmas" uzvarētājs Havjers Fernandezs 6
Smagā stāvoklī slimnīcā atrodas dragkvīna Janīna. Amuna Davis lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus 2
Tuvākajā laikā gaidāms stiprs negaiss, iespējama arī krusa
Tēmas: Michelin
Skatīt visus komentārus