Maestro Raimonds Pauls. (Foto: Evija Trifanova/LETA)

Kad Raimonds Pauls var sākt "psihot"? Maestro jaunā projektā pastāsta par sevi līdz šim nezināmo

Slavenības
9. maijā 05:04 2024. gada 9. maijā 05:04
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Maestro Raimonds Pauls iesaistījies jaunā projektā - 20 minūšu intervijā viņš pastāstījis nedaudz jauna par sevi.

8. maijā "YouTube" kanālā "Katrīnas sapņi" klajā nācis jaunā projekta pirmais video, kurā izcilas, populāras personības stāsta par saviem sapņiem. Interaktīvo sarunu sēriju atklāj unikāla intervija ar Raimondu Paulu, kurā maestro vaļsirdīgi dalās, kā stingras disciplīnas un visa beigu apzināšanās apstākļos, viņam izdevies saglabāt laimes stāvokli.

Intervijas sākumā maestro informēja, ka viņa diena parasti sākas ar kafiju, bet pēc tam viņam vienmēr ir plāni, kas saistīti vai nu ar darbu, vai ar darbiem vasarnīcā. Nekāda haosa un improvizācijas! Kopumā Pauls sevi dēvē par laimīgu cilvēku, neskatoties ne uz ko. "Zinu, ka šodien teātrī būs ļaužu pilns uz šo izrādi - lūk, mana laime," saka komponists, piebilstot, ka, protams, viņam ir svarīga ģimenes labklājība.

Turklāt viņš norāda, ka reizēm var arī trakot. "Mana attieksme pret darbu nesakrīt ar daudziem. Darbā jābūt disciplīnai - atnākšanai uz mēģinājumiem. Ja mūziķi vai aktieri nenāk laikā, tas ir ļoti slikti," atzīst Pauls, taču kliegt viņš nekad nekliegs - drīzāk kaut ko pateiks savā humora manierē.

Citi šobrīd lasa

"Par vienu lietu samaksāts trīs reizes," latvieši neuzskata par godīgu nodokli, ko ieviesīs jau vasarā 6
Ceriņus lauzt ir absolūti nepareizi! Un citi vērtīgi padomi reibinoši skaisto ceriņu mīļotājiem
VIDEO: smagā avārijā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs
Pievienot komentāru