Princis Harijs un Megana Mārkla piektdien, 10. maijā, ieradušies Nigērijā, kur viņiem paredzēta īsa trīs dienu vizīte. (Foto: AP/Scanpix)

Megana Mārkla un princis Harijs ieradušies Nigērijā pēc slepenas tikšanās Londonā

Slavenības
10. maijā 14:25 2024. gada 10. maijā 14:25
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Princis Harijs uz dažām dienām bija ieradies Lielbritānijā, lai atzīmētu “Invictus Games” spēļu 10. gadadienu. Sieva Megana Mārkla viņu nepavadīja dzimtenes apciemojuma laikā. Taču tagad princis devies kopīgā vizītē uz Nigēriju un slepeni saticis Meganu jau Hītrovas lidostā Londonā.

Princis Harijs un Megana Mārkla piektdien, 10. maijā, ieradušies Nigērijā, kur viņiem paredzēta īsa trīs dienu vizīte. Saseksas hercogu pāris ceturtdien slepeni saticies jau Hītrovas lidostā Londonā, lai ar “British Airways” turpinātu ceļu uz Abudžu, Nigērijā. Harijs bija noslēdzis viesošanos dzimtenē, bet Megana ielidojusi no Losandželosas ar savienojošo reisu. Par to informē izdevums “Daily Mail”. Viņu tālākais kopīgais lidojums sācies ar nelielu aizkavēšanos, jo negaidīti saslimis pilots. Tomēr sasirgušais darbinieks drīz aizstāts, un pāris uzsācis ceļu.

Vizīte Nigērijā sekojusi tūlīt pēc prinča Harija īslaicīgā dzimtenes apmeklējuma, kura laikā viņš 8. maijā apmeklēja “Invictus Games” 10. jubilejas pasākumu Sv. Pāvila katedrālē Londonā. Lai gan iepriekš tika izteikti minējumi, ka Harijs Lielbritānijā varētu ierasties ar sievu un abiem bērniem, viņš Anglijā ieradās viens pats. Arī runas par prinča iespējamo tikšanos ar tēvu drīz vien tika noliegtas. Harija pārstāvis komentēja: “Tas diemžēl nebūs iespējams Viņa Majestātes piepildītās programmas dēļ. Hercogs, protams, saprot sava tēva saistību dienasgrāmatu un dažādas citas prioritātes un cer viņu drīzumā satikt.” Princim savu atbalstu pauda radinieki no mammas, princeses Diānas, puses. Uz svinīgo pasākumu Sv. Pāvila katedrālē ieradās Harija tēvocis grāfs Čārlzs Spensers un tante lēdija Džeina Felovsa, ar kuriem viņš aizvien ir saglabājis siltas attiecības.

Citi šobrīd lasa

Gudļevskis mačā ar slovākiem zaudējis 7 kilogramus svara. Treneri pirms spēles ar ASV uzsver spēlētāju atjaunošanās nozīmi
Rinkēvičs: "Priekšvēlēšanu debatēm jānotiek latviešu valodā"
Kašers pastāsta, kā radies slavenais Dona "Eirovīzijas" tērps un ko tas simbolizē
Pievienot komentāru