Attēlam ir ilustratīva nozīme. (Foto: Ieva Lenša/LETA)

"Forum Cinemas" maijā translēs pasaules čempionātu hokejā un Eirovīziju

Kino
10. maijā 15:17 2024. gada 10. maijā 15:17
  Reklāmas projekts | Jauns.lv
Šā gada maijā kinoteātris "Forum Cinemas" aicina vērot Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu un 2024. gada pasaules čempionātu hokejā, uz kino ekrāna, kopā atbalstot Latvijas pārstāvjus.

Šā gada 9. maijā latviešu mūziķis Dons ar dziesmu “Hollow” sīvā konkurencē izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajā finālā. Jau sestdien, 11. maija vakarā, plkst. 21.45, "Forum Cinemas" būs iespēja vērot krāšņā šova translāciju no Malmes Zviedrijā uz "Forum Cinemas" lielākā ekrāna teju izpārdotā PEPSI zālē, kur par 2024. gada uzvarētājdziesmas titulu sacentīsies 26 valstis. Šādā veidā tiek turpināta 2023. gadā aizsāktā tradīcija baudīt Eirovīziju uz kino ekrāna, pietuvinot skatīšanās pieredzi koncerta atmosfērai.  

Savukārt no 11. maija "Forum Cinemas" sadarbībā ar "Pringles" piedāvā tiešraidē vērot pasaules čempionātu hokejā. Kinoteātrī tiks translētas visas B apakšgrupas spēles ar 2023. gada čempionāta bronzas medaļnieku Latvijas hokeja izlases dalību, no kurām pirmā notiks 11. maijā plkst. 17.20 pret Polijas izlasi. Turpinājumā gaidāmas tiešraides mačiem ar Franciju, Kazahstānu, Vāciju, Zviedriju, Slovākiju un ASV. Skatītāji ir aicināti seansos kopīgi atbalstīt Latvijas izlasi ceļā pretī panākumiem. 

Kinoteātrī "Forum Cinemas" filmu repertuāru regulāri papildina plaša spektra alternatīvais saturs - Metropolitan opera, Londonas Karaliskais nacionālais teātris, koncertfilmas un koncertu tiešraides, kā arī sporta pārraides, un citi. Eirovīzijas dziesmu konkursa un

Pasaules čempionāta hokejā tiešraides nodrošina Latvijas Televīzija. Biļetes uz seansiem Eirovīzijas un hokeja tiešraidēm jau pieejamas un nopērkamas forumcinemas.lv, "Forum Cinemas" mobilajā lietotnē un kinoteātra biļešu kasēs. 

Citi šobrīd lasa

FOTO: “Viss pagalam!” Latvijas iedzīvotājus negaidīti pārsteidz krusa 1
Rinkēvičs: "Priekšvēlēšanu debatēm jānotiek latviešu valodā"
Kašers pastāsta, kā radies slavenais Dona "Eirovīzijas" tērps un ko tas simbolizē
Pievienot komentāru