VIDEO & FOTO: "Šņorējam uzreiz!" policisti Latgalē aiztur narkotiku dīlerus un atklāj iespaidīgu metamfetamīna ražotni 1

112
31. janvārī 17:32 2024. gada 31. janvārī 17:32
  Jauns.lv
Šā gada janvāra vidū Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja un Speciālo uzdevumu bataljona, aizturēja trīs personu organizētu noziedzīgu grupu, kas nodarbojās ar metamfetamīna ražošanu, uzglabāšanu un realizēšanu lielā apmērā, vēsta Valsts policija.

Viens no vīriešiem tika aizturēts brīdī, kad no Daugavpils uz Rīgu transportēja metamfetamīnu, kas bija paslēpts viņa automašīnā zem būvgružiem.

Turpinot darbu, policisti Augšdaugavas novadā kādā privātmājā konstatēja metamfetamīna laboratoriju. Tur tika atrasts jau izgatavots metamfetamīns, speciāls aprīkojums metamfetamīna izgatavošanai un liels daudzums dažādu prekursoru un ķīmisko vielu.

Veicot vairākas kratīšanas aizturēto personu piekritīgajās adresēs, tika izņemtas dažādas narkotiskās vielas – ap 50 kg metamfetamīna, ap 550 gramiem kokaīna, kā arī ierīkotajā laboratorijā tika izņemti ap 1000 litru dažādu prekursoru, kas bija paredzēti metamfetamīna izgatavošanai. Atsavināti arī četri dažādu marku transportlīdzekļi un 2500 eiro skaidras naudas, atklāj policja.

Saistītās ziņas

Policijas šefs: Rīgā narkotiku pieejamība diezgan augsta; izplatītākās -marihuāna un amfetamīns
Igaunijā atklāj Lietuvas tirgum paredzētu "ballīšu narkotikas" kravu gandrīz 400 kilogramu apmērā
Kolumbijas narkotiku karteļi paliek uzticīgi "tradicionālām vērtībām" neraugoties uz fentanila uzvaras gājienu

Divām personām piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, bet vienai personai – ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Citi šobrīd lasa

"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru
Pievienot komentāru